Volledig scherm
Marianna van Zaalen, kartrekker Breedwijs De Thij © Tim Uunk

Ontwikkeling van het kind speerpunt Breedwijs De Thij, Oldenzaal

OLDENZAAL - Het verbeteren van dit sociale contact is de doelstelling van het nieuwe Breedwijs-project in De Thij. Evenals het vergroten van de kans voor kinderen om zich te ontwikkelen en het realiseren van een doorgaande leerlijn, van peuter- naar middelbare school en van school naar sportvereniging.

Gert-Jan Egberink, directeur van basisschool de Linde is blij met de samenwerking. „We kunnen kinderen nu overal van laten proeven: kunst en cultuur, wetenschap, ICT, techniek, muziek. Ik stel me voor dat er straks een techniekdocent van het Twents Carmel College komt vertellen over zijn vak.”

Zuid Berghuizen
Impuls hoopt met het project meer verbintenis met de wijk te creëren. Respect voor iedereen, muffins bakken voor het bejaardenhuis, een groot wijkfeest organiseren.

Samenwerking
De samenwerking is getekend tussen basisscholen De Maten, De Linde, De Wendakker en De Zevenster, middelbare school het Twents Carmel College De Thij, peuterspeelzaal Pinokkio, kinderdagverblijf Kiekeboe, Smallsteps kinderopvang en Kaliber Kunstschool.

Oldenzaal e.o.