Volledig scherm
Het Singraven in Denekamp © Robin Hilberink

Openluchtfilm met diner op Singraven in Denekamp

DENEKAMP - Een sterrendiner klaargemaakt door een meesterkok met aansluitend een openluchtfilm met een koninklijk tintje. Dat zijn twee belangrijke ingrediënten van een bijzonder evenement dat zaterdag 1 september op Landgoed Singraven wordt gehouden.

De film die vertoond wordt in de tuin van Singraven zodra de zon onder is gegaan, is getiteld ‘Victoria and Abdul’. Met Dame Judi Dench en Ali Fazal in de hoofdrollen wordt het ontroerende verhaal verteld over de bijzondere vriendschap tussen koningin Victoria en een jongeman uit India.

Dansworkshop

Voordat de film begint kunnen de bezoekers meedoen aan een Bollywood-dansworkshop, zich een Victoriaanse look laten aanmeten door een haarstylist en genieten van dansen uit vervlogen tijden. Het viergangen diner van Lars van Galen van Michelin-restaurant ‘t Lansink maakt de avond compleet.

Tickets

De film, het diner en het overige programma zijn het resultaat van een samenwerking tussen Concordia Film in Enschede, het Filmhuis Denekamp, Landgoed Singraven en ‘t Lansink. Tickets voor de film, de film en het diner en voor het busvervoer zijn te boeken via www.concordia.nl/singraven of tel. 053-4300999.

Een nostalgische Parijse bus vervoert de bezoekers vanuit Enschede en Oldenzaal in stijl naar het landgoed.   

 1. Bij een Knarrenhof kijken ze vast niet wie beste een banaan kan pellen
  PREMIUM
  COLUMN

  Bij een Knarrenhof kijken ze vast niet wie beste een banaan kan pellen

  Het idee van een Knarrenhof slaat aan in Noordoost-Twente. Oldenzaal is al een tijdje bezig met het realiseren van een woonhofje voor ouderen en in De Lutte hebben ze er ook wel oren naar. Een hofje waar senioren elkaar af en toe een handje helpen en samen leuke dingen kunnen doen. Maar je komt niet zomaar in zo’n hofje terecht. Nee, je moet wel eerst even in gesprek met Stichting Knarrenhof, om te kijken of je er wel past.

Oldenzaal e.o.

poll

Illegale dump van afval moet fors beboet worden

Illegale dump van afval moet fors beboet worden

 • Zeker, asociaal gedrag mag niet beloond worden (67%)
 • Onmogelijk, dan moet je de dader op heterdaad betrappen (5%)
 • Verlaag eerst de tarieven voor het storten van afval (29%)
866 stemmen