Met de afbraak van de ruïne die er vele decennia heeft gestaan, verdwijnt de boerderij die vroeger op Landgoed de Hulst stond definitief van de kaart.
Volledig scherm
PREMIUM
Met de afbraak van de ruïne die er vele decennia heeft gestaan, verdwijnt de boerderij die vroeger op Landgoed de Hulst stond definitief van de kaart. © Robin Hilberink

Oude boerderij bij entree van Oldenzaal op Landgoed de Hulst na tientallen jaren definitief gesloopt

OLDENZAAL - Met de afbraak van de laatste restanten van de oude boerderij op Landgoed de Hulst  verdwijnt een ruïne die decennialang een entree van de stad ontsierde. Zodra de slopers hun werk hebben gedaan, wordt begonnen met het verbeteren van de waterhuishouding.

  1. Twee gesjeesde köttels uit Rossum dronken een glas, deden een plas, braken alles af en alles bleef zoals het was
    PREMIUM
    column

    Twee gesjeesde köttels uit Rossum dronken een glas, deden een plas, braken alles af en alles bleef zoals het was

    Als het herenakkoord tussen De Sjeesköttels uit Rossum en horecaondernemer Maurice Nevels een ding pijnlijk duidelijk heeft gemaakt, dan is het wel dat asociaal gedrag nog steeds te vaak met de mantel der liefde wordt bedekt. En dat mag, op zijn zachtst gezegd, curieus worden genoemd. Want sprak niet iedereen er schande van hoe leden van de wagenbouwvereniging zich in het carnavalsweekend hadden misdragen in de Boeskoolstad.

Oldenzaal e.o.