Volledig scherm
© Annina Romita

Parkeerpassen voor recreatiepark Het Hulsbeek nu al uitverkocht

OLDENZAAL - Er is zo veel vraag naar parkeerpassen op recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal dat ze nu al zijn uitverkocht.

Bezoekers van het recreatiepark aan de Oude Almeloseweg kunnen de pas in het voorjaar kopen tegen een gereduceerd tarief van 25 euro. Wie de pas later aanschaft betaalt 40 euro voor een jaar lang parkeren.

Duizend meer

Rob Beverdam, beheerder van Het Hulsbeek, geeft aan dat er dit jaar drieduizend parkeerpassen zijn verkocht, zo'n duizend meer dan vorig jaar. De passen zijn geldig voor de drie recreatieparken van Regio Twente: Hulsbeek, Lageveld (Wierden) en Rutbeek (Enschede).

Beverdam denkt dat de toenemende belangstelling voor de parkeerpas te danken is aan het feit dat Regio Twente er meer aan heeft gedaan om de pas onder de aandacht te brengen. „Mensen zien er het voordeel van in. Je hoeft niet meer naar de parkeerautomaat te lopen om een kaartje te kopen en als je een paar keer per jaar naar een van de parken gaat heb je de kosten er zo uit.”

Quote

Het ging harder dan verwacht

Rob Beverdam, beheerder van Het Hulsbeek

Overtreffen

Al in het voorjaar bleek dat de vraag het aanbod weleens zou kunnen overtreffen. „Toen hebben we al extra passen besteld. Het ging harder dan verwacht”, zegt Beverdam, die tegelijkertijd aangeeft dat er volgend jaar meer parkeerpassen worden ingekocht.

De reden dat er nu niet meer extra exemplaren worden besteld heeft ermee te maken dat de passen uit het buitenland moeten komen. "Voordat we ze dan binnen hebben en de passen geprogrammeerd zijn, zijn we weer een paar maanden verder. We gaan dan ook kijken of we ze volgend jaar op de een of andere manier toch sneller hier kunnen krijgen."

Oldenzaal e.o.

Poll

Twentse wagenbouwers maken afspraken over volume tijdens carnavalsoptochten

  • Hé, hé, het zou tijd worden, is ook niet normaal (62%)
  • Wat een betutteling, oordopjes bieden ook uitkomst (24%)
  • Maakt mij niet uit, zolang ze maar geen afspraken maken over het drankgebruik tijdens de carnaval (13%)
2032 stemmen