Volledig scherm
De postzegelclub OPhV opent het nieuwe seizoen met een ruilbeurs op 27 augustus in café De Boom. © Carlo ter Ellen

Postzegelruilbeurs in Oldenzaal

OLDENZAAL - De Oldenzaalse postzegelclub OPhV opent zaterdag 27 augustus het nieuwe seizoen met een grote ruildag in café De Boom aan de Bentheimerstraat 43. Voor de bezoekers is er die dag een uitgebreid aanbod van diverse activiteiten.

De verzamelaars hebben de mogelijkheid om postzegels te ruilen of te verhandelen. Maar er is ook een kraam voor de jeugd en een speciale infostand. Verzamelaars kunnen er die dag de waarde van hun posetzegelcollectie laten bepalen.
De beurs is voor het publiek geopend van 10.00 tot 15.00 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie over de beurs kan worden gebeld met tel. 518026.

  1. Carmellocatie Potskamp in Oldenzaal wordt duurzame proeftuin

    Carmellocatie Potskamp in Oldenzaal wordt duurzame proeftuin

    OLDENZAAL - Hans Meinders meldt zich altijd al met veel plezier op school, maar een zonnige oktoberdag als maandag maakt dat de adjunct-directeur van de locatie Potskampstraat echt fluitend naar binnenstapt. Een scherm in de hal maakt duidelijk dat er om drie uur ’s middags al 571 kilowatt aan stroom is opgewekt. Verantwoordelijk daarvoor zijn de zonnepanelen die dit voorjaar op het dak van de Carmelschool werden geplaatst. 

Oldenzaal e.o.