Een illuster gezelschap bij de jaarlijkse opening - in 1973 met Hertog Gerard van de Riet - van de residentie De Kei. Van linksaf: Frans Hampsink, Henk Olde Velthuis, Cor Snijders, Gerard v.d. Riet, Rudi Boudrie, Andre Kienhuis, Bernard Hesselink, Fried Rijssemus,  Jan Wigger, Johan Zeggelink, Gerhard Kroeze, Jan Olsman en Herman Eylers.
Volledig scherm
PREMIUM
Een illuster gezelschap bij de jaarlijkse opening - in 1973 met Hertog Gerard van de Riet - van de residentie De Kei. Van linksaf: Frans Hampsink, Henk Olde Velthuis, Cor Snijders, Gerard v.d. Riet, Rudi Boudrie, Andre Kienhuis, Bernard Hesselink, Fried Rijssemus, Jan Wigger, Johan Zeggelink, Gerhard Kroeze, Jan Olsman en Herman Eylers. © Archief Oelewappers

Presentatie jubileumboek op 55ste verjaardag: ‘Oelewappers brachten carnaval onder ’t volk’

OLDENZAAL - Op de jubileumreceptie van de 55-jarige Oldenzaalse Carnavalsvereniging (OCV) De Oelewappers, zaterdag in de Proatpoal, werd het eerste jubileumboek gepresenteerd. Het rijk geillustreerde boek telt 110 pagina’s, is gedrukt in een oplage van 325 stuks en ‘voor negentig procent’ geschreven door Hennie Klumper. In polonaise hossen we door de rijke historie van De Oelewappers.