Geetling'n
Volledig scherm
Geetling'n © Foto geetling'n

Prins Roy hoogheid voor één dag bij Geetling’n

OLDENZAAL - Net voor het traditionele Bokverbranden werd in Oldenzaal de laatste carnavalshoogheid van Twente gepresenteerd. De Geetling’n worden deze dag aangevoerd door prins Roy Oude Nijhuis (48) en sik Bjorn Nijhuis (49).

Het is een bijzonder jaar voor de Geetling’n, want ze vieren dit jaar het 11-jarig jubileum. Prins Roy is getrouwd met Petra, samen hebben ze drie kinderen: Kelly, Joy en Cas. De kersverse hoogheid is logistiek opperhoofd bij Trioliet. Hij maakt deel uit van de Klingelbuul’ncommissie van De Kadolstermennekes en is mede-organisator van het internationale U11-toernooi bij het 100-jarige Quick’20.

Sik Bjorn Nijhuis is operationeel opperhoofd bij Eijsink Kassasystemen. Hij is getrouwd met Petra, samen hebben ze drie kinderen : Luuk, Bas en Lars. Ook Bjorn maakt deel uit van de organisatie van het U11-toernooi bij Quick’20.

De nieuwe hoogheden trekken deze dinsdag met de Geetling’n door Twente en dat doen ze onder hun lijfspreuk: Binnen of boet’n Oldenzaal, ne’n Geetling geet altied maximaal!

Oldenzaal e.o.