Volledig scherm
Erik ten Hag én Klaas-Jan Huntelaar spelen komende week twee oefenwedstrijden bij Quick'20. © BSR Agency

Quick'20 bereidt zich voor op twee oefenduels van Ajax in Oldenzaal

OLDENZAAL - Hij zou komende week thuis kunnen slapen, maar dat doet Erik ten Hag natuurlijk niet. De Oldenzaalse trainer van Ajax slaapt gewoon met zijn selectie in Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte. 

De landskampioen  speelt de eerste oefenwedstrijden van dit nieuwe seizoen dinsdagavond en zaterdagmiddag op sportpark Vondersweijde. Dinsdag om 19.00 uur is de hoofdmacht van Quick'20 de tegenstander, zaterdag om 12.00 uur de Deense profclub  Aalborg FC.

Nog geen openbare trainingen

Ajax speelt dus twee wedstrijden in Oldenzaal. Het zou trouwens zomaar kunnen zijn dat dit de enige kansen zijn voor het grote publiek om de selectie van Ajax aan het werk te zien, want tot vandaag heeft Erik ten Hag nog geen toestemming  gegeven voor openbare trainingen. Wat wel zeker is, is dat hij naar Twente komt met een A-selectie die niet compleet is. De internationals zijn er nog niet bij, maar wel komen bekende namen als Klaas-Jan Huntelaar, Siem de Jong en Joel Veltman mee naar De Lutte en Oldenzaal. „En alle talenten van Ajax zijn er natuurlijk bij, zoals vroeger al de ultra-jonge Wesley Sneijder tegen Quick'20 speelde, iedereen weet wat er van hem geworden is”, aldus Jeroen Keizer van Quick'20. 

Veel publiek verwacht

Het is de achtste keer dat Ajax tegen Quick'20 speelt. Keizer verwacht veel publiek bij de twee oefenduels en adviseert bezoekers dan met de fiets of lopend naar ‘Vondersweijde‘ te komen. Een flinke schare Quick-vrijwilligers zal het publiek ontvangen en voorzien van een natje en droogje.

Kaartverkoop

De kassa's gaan dinsdag om 17.00 uur open. In de voorverkoop zijn nog kaarten verkrijgbaar bij Ome Toon, boekhandel Broekhuis en Toerist Info in Oldenzaal en bij Morsink Dier &Hobby in De Lutte.

Oldenzaal e.o.