Volledig scherm
Hans Laarhuis maakt een van de doelen schoon voor de wedstrijd tussen FC Twente en Southampton, komende woensdag. © Emiel Muijderman

Quick’20 gebruikt veld 9 woensdag tijdens Southampton-FC Twente als parkeerterrein

OLDENZAAL - De grote verwachte toestroom van publiek voor de wedstrijd tussen FC Twente en Southampton, heeft gastheer Quick’20 doen besluiten woensdagavond veld 9 in te zetten als extra parkeerterrein. Het veld, dat niet meer door de club gebruikt wordt, ligt achter de parkeerplaats bij sportcentrum Vondersweijde.

Jeroen Keizer van Quick’20 vraagt bezoekers uit Oldenzaal en omstreken zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar sportpark Vondersweijde te komen. Vorig jaar trok Southampton ook al duizenden mensen, toen speelde de ploeg tegen Quick.

Een aantal spelers hebben een verleden in Nederland: Jordy Clasie (ex-Feyenoord), Virgil van Dijk (ex-Groningen) en Cuco Martina (ex-Twente), Dusan Tadic (ex-Groningen en- Twente) en Maya Yoshida (ex-VVV). De nieuwe trainer is een Fransman Claude Puel, die overkwam van OGC Nice.

Entreebewijs
Voor het duel waren maandagochtend reeds 1500 kaarten verkocht. Entreebewijzen zijn nog in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Broekhuis en Ome Toon. En woensdagavond natuurlijk aan de kassa’s, zolang er nog kaarten zijn.
Volwassenen betalen 15 euro, jeugd 10 euro. Een overdekte zitplaats kost 20 euro.

Oldenzaal e.o.