Volledig scherm
PREMIUM
De jubileumcommissie, met Engelbert Heideman (witte blouse) als voorzitter, pakt groots uit met het 100-jarig bestaan van Quick’20. © Annina Romita

Quick’20 pakt groots uit met 100-jarig bestaan

OLDENZAAL - De Oldenzaalse voetbalvereniging Quick’20 staat volgend jaar stil bij het 100-jarig bestaan van de club. Vrijwilligers zijn al maanden in touw om de leden het hele jaar door tal van activiteiten voor te kunnen schotelen. 

Ze liggen redelijk op schema, maar er moet nog wel wat gebeuren om het jubileumjaar volgens plan te laten verlopen. Maar Engelbert Heideman heeft er als voorzitter van de jubileumcommissie alle vertrouwen in dat het goed komt. Met z’n tienen zijn ze al een behoorlijke tijd in de weer om een jaarvullend programma in elkaar te draaien. Heideman krijgt daarbij hulp van negen commissieleden: Ramon Peters, Roy Velthuis, Jan Hein Droste, Heleen Verschoor, Hans Loohuis (1), Hans Loohuis (2), Jan van Hannen, Thijs Geerdink en Eddy Gelhever. Hoewel het vandaag op de kop af nog een jaar duurt voordat de club de eeuw aantikt, hebben zij met elkaar al veel ideeën op tafel gelegd. Er staat heel wat te gebeuren op het sportcomplex aan de Primulastraat. 

Oldenzaal e.o.