Volledig scherm
Bernard Hesselink werd door voorzitter Gerard Heskamp in het zonnetje gezet vanwege zijn 75-jarige lidmaatschap. © Bas Wolters

Quick’20 wil nieuw hoofdveld, maar krijgt eerst een terras

OLDENZAAL - KVV Quick’20 wil volgend seizoen beginnen met aanleg van een nieuw hoofdveld. In die ambitie is geen verandering gekomen, zo meldde voorzitter Gerard Heskamp maandagavond tijdens de algemene ledenvergadering.

Op de tekening van architect John Velthuis viel op dat er aan weerszijden van het clubgebouw een terras komt. Eén ervan, aan de kant van veld 3, moet in april volgend jaar al worden opgeleverd. De leden gaven het bestuur toestemming om dit alvast uit te voeren voordat wordt begonnen met het hoofdveld. Hierover is de club druk in overleg met de gemeente Oldenzaal, eigenaar van het veld.

100 jaar
Tijdens de bijeenkomst werd ook duidelijk dat de club al is begonnen met de voorbereidingen op het 100-jarig jubileum in 2020. Engelbert Heideman is gevraagd om als kartrekker van dit eeuwfeest te fungeren en hij is na een brainstormsessie begonnen met de samenstelling van een jubileumcommissie.

Quick’20 benoemde de vrijwilligers Cees Ikink en Hans Loohuis tot erelid. Bernard Hesselink werd in het zonnetje gezet omdat hij liefst 75 jaar lid is van Quick’20, vijf jaar meer dan Ben Bartels en Johan Evers. In onze krant van woensdag een overzicht van alle jubilarissen.

Volledig scherm
Cees Ikink werd benoemd tot erelid van Quick'20. © Bas Wolters
Volledig scherm
Johan Evers (links) Ben Bartels werden gehuldigd vanwege hun 70-jarig lidmaatschap. Rechts voorzitter Gerard Heskamp. © Bas Wolters

Oldenzaal e.o.