Regisseur Ronald (28) uit Oldenzaal droomt van film in bios: ‘Je stapt volledig uit je eigen bubbel’

VideoOLDENZAAL - Regisseur Ronald Zuidinga (28) uit Oldenzaal maakte indruk met een aangrijpende short film, geïnspireerd op het verhaal van een vriend die plotseling in een rolstoel belandde. Stapje voor stapje werkt hij nu richting zijn ultieme doel: een eigen film in de bios. Met zijn vriendin vormt hij een ‘gouden filmduo’. 

  1. Ondraaglijke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenzalers over evenementen in hun stad?
    PREMIUM
    NIEUWSUPDATE

    Ondraaglij­ke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenza­lers over evenemen­ten in hun stad?

    DINKELLAND - Toeval bestaat niet. In de week dat Benny Tijkotte (voorman van Lokaal Dinkelland) aangeeft dat de bestuurscultuur in Dinkelland nu echt op de schop moet, verstuurt diezelfde gemeente een opmerkelijke brief naar de kandidaat-kopers van een kavel in de nieuwbouwwijk ’t Spikkert in Weerselo. In Oldenzaal haalden met name de evenementen deze week het nieuws. Op de Tutenberg in Vasse ging de nieuwe locatievoorstelling van Hydra (eindelijk) in première, op Het Hulsbeek moet Enjoy Live een blijvertje worden en de Oldenzalers mogen hun zegje doen over de evenementen in hun stad.

Oldenzaal e.o.