Stefan Blokhuis (links) en Roy Oude Egberink, twee van de vijf ondernemers die het initiatief namen voor een Dine Drive Escape, een rijdende escaperoom terwijl je onderweg eten oppikt.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan Blokhuis (links) en Roy Oude Egberink, twee van de vijf ondernemers die het initiatief namen voor een Dine Drive Escape, een rijdende escaperoom terwijl je onderweg eten oppikt. © Annina Romita

Restaurants Noordoost-Twente slaan handen ineen; Autorit met eten, drinken én activiteit: ‘Moeten wel creatief zijn’

De nieuwe lockdown heeft vijf eetgelegenheden uit Noordoost-Twente doen besluiten de handen in een te slaan. Zij hebben Drive Dine Escape opgezet: een autorit langs de vijf bedrijven waarbij onderweg een ‘misdaad’ moet worden opgelost.

  1. Twee gesjeesde köttels uit Rossum dronken een glas, deden een plas, braken alles af en alles bleef zoals het was
    PREMIUM
    column

    Twee gesjeesde köttels uit Rossum dronken een glas, deden een plas, braken alles af en alles bleef zoals het was

    Als het herenakkoord tussen De Sjeesköttels uit Rossum en horecaondernemer Maurice Nevels een ding pijnlijk duidelijk heeft gemaakt, dan is het wel dat asociaal gedrag nog steeds te vaak met de mantel der liefde wordt bedekt. En dat mag, op zijn zachtst gezegd, curieus worden genoemd. Want sprak niet iedereen er schande van hoe leden van de wagenbouwvereniging zich in het carnavalsweekend hadden misdragen in de Boeskoolstad.

Oldenzaal e.o.