Een volgepakte Groote Markt met voetballiefhebbers die naar WK kijken. GroenLinks meent dat de gemeente hier geen toestemming voor moet verlenen, maar de overige partijen hebben daar geen moeite mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Een volgepakte Groote Markt met voetballiefhebbers die naar WK kijken. GroenLinks meent dat de gemeente hier geen toestemming voor moet verlenen, maar de overige partijen hebben daar geen moeite mee. © Emiel Muijderman

Samen naar het WK kijken op de Groote Markt in Oldenzaal? GroenLinks zegt ‘nee’, maar de rest van de raad heeft er geen moeite mee

OLDENZAAL - Samen op bijvoorbeeld de Groote Markt naar de wedstrijden van het WK-voetbal kijken? Harry Snijders, voorman van GroenLinks in Oldenzaal, vind het niet gepast en had graag zien dat de gemeente dit niet toestaat. Een opvatting die niet wordt gedeeld door de overige partijen.

  1. Het is pure zelfkastijding, maar ik moet bekennen dat ik lid ben van de ouderenbond in De Lutte
    PREMIUM
    Column

    Het is pure zelfkastij­ding, maar ik moet bekennen dat ik lid ben van de ouderen­bond in De Lutte

    Ik moet iets bekennen. Makkelijk valt me dat niet want ik weet nu al dat mijn bekentenis met veel gegniffel zal worden ontvangen. Het heeft bijna iets weg van pure zelfkastijding. Ook omdat ik dit ‘geheim’ gerust nog een jaar of tien voor me had kunnen houden. Maar soms moeten dingen gezegd worden en ik schaam me er ook niet voor. Dus daar komt-ie: sinds vorig jaar juli ben ik lid van de ouderenbond in ons dorp.