De executieverkoop van Villa De Rozenhof betekent zeer waarschijnlijk ook het definitieve eind van het plan om daar een woonzorgcomplex te realiseren.
Volledig scherm
PREMIUM
De executieverkoop van Villa De Rozenhof betekent zeer waarschijnlijk ook het definitieve eind van het plan om daar een woonzorgcomplex te realiseren. © Carlo ter Ellen DTCT

Stekker uit plan Villa Rozenhof in Oldenzaal

OLDENZAAL - Gaat de droom van Yvonne Verdonkschot ooit nog in vervulling? Met de executieverkoop van Villa De Rozenhof lijkt het plan voor de bouw van een woonzorgcomplex aan de Prins Bernardstraat definitief van tafel te zijn.

September 2018 stelde de Oldenzaalse gemeenteraad met grote tegenzin het bestemmingsplan vast dat de bouw van een woonzorgvoorziening op het terrein van De Rozenhof mogelijk maakt. Het hoofdpijndossier bezorgde de raadsleden een knoop in de maag en acute buikpijn. Maar met het nemen van die planologische hobbel was initiatiefneemster Verdonkschot er nog niet. Niet alleen ligt ze nog overhoop met haar buren, die al naar de Raad van State zijn gestapt, ook wordt ze geplaagd door financiële problemen.

Oldenzaal e.o.