De coronacrisis maakt ook een einde aan de reis van Guus, Domenique en hun zoontje Kaj door Nieuw-Zeeland. Ze mogen het land niet verlaten.
Volledig scherm
PREMIUM
De coronacrisis maakt ook een einde aan de reis van Guus, Domenique en hun zoontje Kaj door Nieuw-Zeeland. Ze mogen het land niet verlaten. © Eigen foto

Stel uit Oldenzaal zit vast in Nieuw-Zeeland: ‘We doden de tijd met boodschappen halen’

OLDENZAAL - Ze zijn een van de 15.000 vakantiegangers die vanwege de coronacrisis niet kunnen terugkeren naar Nederland. Guus, Domenique en hun 1-jarige zoontje Kaj zitten vast in Nieuw-Zeeland. 

Het is zaterdag 08.00 uur Nederlandse tijd. Terwijl Nederland ontwaakt, gebeurt in Nieuw-Zeeland het tegenovergestelde. Het is er elf uur later. De dag van Guus en Domenique Scheuten is bijna voorbij. Ze hebben net hun 1-jarige zoontje Kaj op bed gelegd. Hij slaapt blijkbaar nog niet, want op de achtergrond klinkt een zacht gehuil. 

  1. Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdige deskundige als getuige te horen
    PREMIUM

    Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdi­ge deskundige als getuige te horen

    ALMELO/OLDENZAAL - Politierechter Sylvia Taalman had de hele donderdagmiddag uitgetrokken voor de behandeling van de strafzaak van de ‘dwaze’ Oldenzaalse vader Ivo V. (51), maar zover kwam het - opnieuw - niet. Na amper anderhalf uur wraakt advocaat Abdel Ytsma haar als ze weigert om deskundige en mede-‘dwaze vader’ Joep Zander onder ede te horen over het verschijnsel ‘ouderverstoting’.

Oldenzaal e.o.