Tanja Schipper (zittend vooraan) knipt met haar team gratis de klanten van de Voedselbank.
Volledig scherm
Tanja Schipper (zittend vooraan) knipt met haar team gratis de klanten van de Voedselbank. © Reinier van Willigen

Tanja uit Oldenzaal knipt klanten van de Voedselbank gratis

OLDENZAAL - Tanja Schipper is salonmanager van kapsalon Haar Metropool, aan de Burgemeester Wallerstraat. Klanten van de Voedselbank mochten vorige maand en mogen in december langskomen voor een gratis knipbeurt.

  1. Ondraaglijke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenzalers over evenementen in hun stad?
    PREMIUM
    NIEUWSUPDATE

    Ondraaglij­ke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenza­lers over evenemen­ten in hun stad?

    DINKELLAND - Toeval bestaat niet. In de week dat Benny Tijkotte (voorman van Lokaal Dinkelland) aangeeft dat de bestuurscultuur in Dinkelland nu echt op de schop moet, verstuurt diezelfde gemeente een opmerkelijke brief naar de kandidaat-kopers van een kavel in de nieuwbouwwijk ’t Spikkert in Weerselo. In Oldenzaal haalden met name de evenementen deze week het nieuws. Op de Tutenberg in Vasse ging de nieuwe locatievoorstelling van Hydra (eindelijk) in première, op Het Hulsbeek moet Enjoy Live een blijvertje worden en de Oldenzalers mogen hun zegje doen over de evenementen in hun stad.

Oldenzaal e.o.