Het team CheckPoint Hunters dat volgend september deelneemt aan de Eco Chellange op Fiji. Van Links af: René Wolkotte uit Overdinkel en Tom Oude Nijhuis, Wouter Neven en Nienke Veeneman, alle drie uit Losser.
Volledig scherm
Het team CheckPoint Hunters dat volgend september deelneemt aan de Eco Chellange op Fiji. Van Links af: René Wolkotte uit Overdinkel en Tom Oude Nijhuis, Wouter Neven en Nienke Veeneman, alle drie uit Losser. © Wouter Neven

Team uit Losser namens Nederland in Eco Challenge

LOSSER/OVERDINKEL - Drie Lossernaren, Wouter Neven (26), Tom Oude Nijhuis (40) en Nienke Veeneman (22) en René Wolkotte (45) uit Overdinkel doen volgende maand mee aan de Eco Challenge op de Fiji-eilanden. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Oldenzaal e.o.