Volledig scherm
Top 2000 stembus in Oldenzaal © Michel Lotgerink

Top 2000 stembus doet Oldenzaal aan

OLDENZAAL - Onverwacht bezoek in Oldenzaal vrijdagmiddag. De grote stembus van Radio 2 Top 2000 deed de stad aan voor een live-interviewtje met Kim Kötter.

De grote bus reed met de nodige moeite door de smalle straatjes van Oldenzaal voor een plekje tussen Seafood Kötter en Kip van Kötter, de beide zaken van de familie Kötter.

Om zoveel mogelijk stemmen op te halen voor de Top 2000 rijdt er een grote stembus door het land. Onderweg worden diverse bekendheden geïnterviewd waaronder Kim Kötter. Die koos voor Oldenzaal als interviewlocatie waarna de bus vrijdagmiddag koers zette naar de Boeskoolstad.

Daar trok de bus veel bekijks. Bij vertrek kreeg de crew van de bus een zak kibbeling en kippenvleugeltjes mee.

  1. Slimme oplichters drankenhandel Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    Slimme oplichters drankenhan­del Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    OLDENZAAL/ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft Benjo K.(44) uit het Drentse Erica en Nicolaas S. (51) uit Dongen in Brabant veroordeeld tot anderhalf jaar cel. De twee zijn volgens de rechtbank schuldig aan het op uiterste slimme wijze oplichten van een bekende drankenhandel uit Oldenzaal. Ze moeten het Oldenzaalse bedrijf zo’n 175.000 euro terugbetalen terwijl er ook een ontnemingsvordering van 250.000 toegewezen is.

Oldenzaal e.o.