Al direct na de opening van de teststraat van Medlon aan de Sacharovstraat in Oldenzaal is het er erg druk. Een tweede en derde teststraat elders in Twente is al in de maak.
Volledig scherm
PREMIUM
Al direct na de opening van de teststraat van Medlon aan de Sacharovstraat in Oldenzaal is het er erg druk. Een tweede en derde teststraat elders in Twente is al in de maak. © Carlo ter Ellen

Topdrukte bij commerciële teststraat in Twente, tweede en derde in de maak

OLDENZAAL - Medisch laboratorium Medlon werkt aan een tweede en derde teststraat voor Twentse bedrijven. Gedacht wordt aan een locatie bij Nijverdal-Hellendoorn en bij Haaksbergen. In de loop van de volgende week zouden ze al open moeten gaan.

 1. Weet je wel dat jij ook tot de risicogroep behoort!
  PREMIUM
  Column

  Weet je wel dat jij ook tot de risico­groep behoort!

  Ja, als het om corona gaat, draait mijn vrouw er niet omheen. To the point, zoals we dat in goed Twents zeggen. Ik kreeg de waarschuwing thuis aan de keukentafel mee, een dag nadat Mark Rutte had aangekondigd dat het land voor een deel weer op slot gaat. Waarom ik tot de risicogroep behoor, werd er niet expliciet bij gezegd. Zal wel iets te maken hebben met mijn leeftijd en het netto gewicht, dat inderdaad voor verbetering vatbaar is. Tiswat.
 2. Vergaderen en coachen in hottub kan niet meer na vernieling op Outdoor Park Oldenzaal

  Vergaderen en coachen in hottub kan niet meer na vernieling op Outdoor Park Oldenzaal

  Dat was schrikken toen een collega van het team Outdoor Challenge Park zaterdagochtend ontdekte dat er ongewenst bezoek was geweest. Vandalen drukten de kachelpijp van de hottub met grof geweld naar binnen. „En daardoor is ook het houten frame ontwricht”, vertelt Marcel Benneker met compagnon William Segerink eigenaar van het park. Benneker stelde het vertrek voor een korte vakantie zaterdagochtend uit en nam eerst even poolshoogte.

Oldenzaal e.o.