Al direct na de opening van de teststraat van Medlon aan de Sacharovstraat in Oldenzaal is het er erg druk. Een tweede en derde teststraat elders in Twente is al in de maak.
Volledig scherm
PREMIUM
Al direct na de opening van de teststraat van Medlon aan de Sacharovstraat in Oldenzaal is het er erg druk. Een tweede en derde teststraat elders in Twente is al in de maak. © Carlo ter Ellen

Topdrukte bij commerciële teststraat in Twente, tweede en derde in de maak

OLDENZAAL - Medisch laboratorium Medlon werkt aan een tweede en derde teststraat voor Twentse bedrijven. Gedacht wordt aan een locatie bij Nijverdal-Hellendoorn en bij Haaksbergen. In de loop van de volgende week zouden ze al open moeten gaan.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Oldenzaal e.o.