OLDENZAAL - Officiële opening van het zonnepanelendak op de bedrijfspanden van Trioliet.
EDITIE: OL
FOTO: Robin Hilberink RH20180830
Volledig scherm
OLDENZAAL - Officiële opening van het zonnepanelendak op de bedrijfspanden van Trioliet. EDITIE: OL FOTO: Robin Hilberink RH20180830 © Robin Hilberink

Trioliet in Oldenzaal wekt eigen
stroom op met zonnepanelendak

OLDENZAAL - Duurzaamheid stond al hoog in het vaandel van het bedrijf. Maar met de plaatsing van 4400 zonnepanelen op het dak van de fabriek, een van de grootste installaties in Oost-Nederland, is Trioliet zo goed als  zelfvoorzienend voor wat betreft energie. 

 1. Hoe een speurhond(je) in Oldenzaal ongetwijfeld heeft gezorgd voor samengeknepen billen en klotsende oksels
  PREMIUM
  column

  Hoe een speurhond(je) in Oldenzaal ongetwij­feld heeft gezorgd voor samengekne­pen billen en klotsende oksels

  Het zal vast even schrikken zijn geweest. Wil je net je schoolboek openslaan, drukt een politiehond zijn natte snuit tegen je rugtas. Weliswaar een cocker spaniël, die op het eerste gezicht nog geen vlieg kwaad lijkt te doen, maar toch. Er zullen dinsdag tijdens de controle naar drugs- en alcoholbezit op het Twents Carmel College aan de Leliestraat vast een aantal leerlingen met samengeknepen billen en een vleugje angstzweet onder de oksels op hun stoel hebben gezeten.
 2. Ondraaglijke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenzalers over evenementen in hun stad?
  PREMIUM
  NIEUWSUPDATE

  Ondraaglij­ke jeuk van zoveelste vertraging rondom overdracht bouwkavels Weerselo en hoe denken Oldenza­lers over evenemen­ten in hun stad?

  DINKELLAND - Toeval bestaat niet. In de week dat Benny Tijkotte (voorman van Lokaal Dinkelland) aangeeft dat de bestuurscultuur in Dinkelland nu echt op de schop moet, verstuurt diezelfde gemeente een opmerkelijke brief naar de kandidaat-kopers van een kavel in de nieuwbouwwijk ’t Spikkert in Weerselo. In Oldenzaal haalden met name de evenementen deze week het nieuws. Op de Tutenberg in Vasse ging de nieuwe locatievoorstelling van Hydra (eindelijk) in première, op Het Hulsbeek moet Enjoy Live een blijvertje worden en de Oldenzalers mogen hun zegje doen over de evenementen in hun stad.

Oldenzaal e.o.