Volledig scherm
Ingrid Hassing (links) en Ingrid Pieper in hun nieuwe onderkomen. © Frans Nikkels

Twee Ingrids slaan handen ineen in Oldenzaal

OLDENZAAL - Op de eerste etage van het Geldermancomplex hebben twee Ingrids de handen ineen geslagen. Ingrid Hassing en Ingrid Pieper zijn samen een administratiekantoor begonnen.

Onder de noemer Administratiekantoor De Kamperfoelie hebben beide dames nu hun bedrijven samengevoegd. Ingrid Pieper had tot voor kort haar eigen IP Administraties in Almelo. De beide ondernemers kennen elkaar al vanaf hun schooltijd en zijn ook al even lang vriendinnen. Onafhankelijk van elkaar slaagden zij er in om een eigen administratiekantoor op te zetten en een eigen klantenkring op te bouwen. Samen één bedrijf beginnen kwam pas afgelopen jaar in beeld, mede door persoonlijke omstandigheden.

Volgens beide Ingrids is het evident dat de uitstraling van het markante en van historie doortrokken Gelderman-gebouw sterk bijdraagt aan de uitstraling van De Kamperfoelie. Ingrid Hassing en Ingrid Pieper richten zich met hun nieuwe bedrijf in het bijzonder op ZZP’ers en de kleinere ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Oldenzaal e.o.