Twentse directeur scoort met opmerkelijke video in ligbad: ‘Ik hou van rare dingen’

videoOLDENZAAL - Directeur Bert Hesselink van Die Grenze krijgt online de lachers op zijn hand met een nogal opmerkelijke reclamevideo. De Twentse ondernemer prijst zelf - vanuit bad - zijn nieuwste aanbieding aan: lichtgevende badeendjes. Ondertussen zingt hij op z'n Duits ‘alle eendjes zwemmen in het water’.

“Ik hou van rare dingen, anders wordt het leven zo saai”, reageert de excentrieke Hesselink, die het filmpje opnam in zijn eigen ligbad. De geboren Oldenzaler is inmiddels in het bezit van 34 filialen van drogisterij Die Grenze. Zijn zaak groeit als kool, maar dat wil niet zeggen dat hij zich te groot voelt voor een online gebbetje. “Veel andere ondernemers zouden dit misschien niet doen, dat klopt. Maar of je nou 34 filialen hebt,  1, of de Koningin bent: iedereen moet aan het einde van de dag naar de wc. Ja toch?”

Quote

Wie zich nergens voor schaamt, hoeft zich ook nooit opgelaten te voelen

Bert Hesselink van Die Grenze

Geen schaamte

Hesselink nam het filmpje in eerste instantie op voor intern gebruik. “Het was gewoon een geintje, stond er ook in één keer op”, zegt hij met glimlach. Vanaf kantoor kwam vervolgens de vraag of ze het item op Facebook mochten plaatsen. “Ik zei: ach, doe ook maar. Dat hadden ze niet verwacht, haha.  Weet je wat het voordeel is? Ik ken geen schaamte. Dat is ideaal, kan ik iedereen aanraden. Wie zich nergens voor schaamt, hoeft zich ook nooit opgelaten te voelen. Dat is mijn lijfspreuk. Sommigen hebben er 20 glazen bier voor nodig, ik heb dat zo al.”

Sinds de video online rondzwerft krijgt hij de hele dag vragen over het nieuwste artikel in zijn drogisterij. Er is alleen één probleem: de lichtgevende badeendjes zijn er nog niet. Hesselink: “Het was ook helemaal niet commercieel bedoeld deze video, de badeendjes liggen nog niet in de winkel. Dat was niet zo slim eigenlijk... Maarja: alles in het leven is al zo serieus, een beetje gek doen mag af en toe best.”

Volledig scherm
Bert Hesselink 'undercover' in bad © screenshot

Oldenzaal e.o.

Poll

Twentse wagenbouwers maken afspraken over volume tijdens carnavalsoptochten

  • Hé, hé, het zou tijd worden, is ook niet normaal (62%)
  • Wat een betutteling, oordopjes bieden ook uitkomst (24%)
  • Maakt mij niet uit, zolang ze maar geen afspraken maken over het drankgebruik tijdens de carnaval (13%)
2032 stemmen