Door de samenwerking aan te gaan met HOI Services biedt de gemeente Oldenzaal alle inwoners van de stad de mogelijkheid de vuile was tegen betaling te laten reinigen en strijken door een commercieel bedrijf.
Volledig scherm
PREMIUM
Door de samenwerking aan te gaan met HOI Services biedt de gemeente Oldenzaal alle inwoners van de stad de mogelijkheid de vuile was tegen betaling te laten reinigen en strijken door een commercieel bedrijf. © Marlies Wessels

Vanaf 1 januari 2022 kunnen alle Oldenzalers tegen betaling hun vuile was kwijt bij HOI Services

OLDENZAAL - Met ingang van 1 januari biedt de gemeente Oldenzaal samen met HOI Services een was- en strijkservice aan voor alle inwoners van de stad. Wie geen WMO-indicatie heeft voor huishoudelijke ondersteuning gaat beduidend meer betalen dan zij die wel zo’n indicatie hebben.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.