In dit weiland dat ligt ingeklemd tussen Erve de Wel en Erve Wolbert worden 45 woningen gebouwd.
Volledig scherm
In dit weiland dat ligt ingeklemd tussen Erve de Wel en Erve Wolbert worden 45 woningen gebouwd. © Robin Hilberink

Veel belangstelling voor kavels in Oldenzaalse wijk De Graven Es

OLDENZAAL- Tientallen belangstellenden hebben zich bij de gemeente gemeld voor een woning of kavel in deelgebied 10a in de wijk De Graven Es. Het te ontwikkelen gebied ligt ingeklemd tussen de Dordognelaan, Erve de Wel en Erve Wolbert. 

  1. Verdwijnt het Bevrijdingsgevoel van 5 mei stiekem in Noordoost-Twente en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Verdwijnt het Bevrij­dings­ge­voel van 5 mei stiekem in Noord­oost-Twen­te en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?

    OLDENZAAL - Lijkt dat maar zo of verliest de Nationale Bevrijdingsdag in Noordoost-Twente steeds meer aan betekenis? Gelet op de wijze waarop 5 mei dit jaar vrijwel geruisloos voorbij ging aan Oldenzaal, Losser en Dinkelland zou je het bijna gaan denken. Natuurlijk, de nationale driekleur wapperde op tal van plekken, maar daar bleef het ook zo’n beetje bij. Wat verder opviel deze week: de bliksemtrip van De Avonturier naar Oekraïne, de onzekerheid over het voortbestaan van vv Oldenzaal en de sportieve ambities in Losser.

Oldenzaal e.o.