Volledig scherm
© Rijnhout Media

Vermiste meisje (14) uit Oldenzaal is terecht

updateOLDENZAAL - De minderjarige Kristy uit Oldenzaal die sinds zaterdagavond verdwenen was, is terecht. Dat meldt de politie op Facebook. 

Het meisje was zaterdagavond op Het Hulsbeek in Oldenzaal. Volgens de politie had ze van haar groep toestemming gekregen daar naar toe te gaan, maar keerde ze niet terug. “We hebben informatie dat ze mogelijk afgelopen nacht in Enter is geweest”, scheef de politie, die geen verder signalement verspreidde. Ze zou zich in Enter hebben opgehouden met een groep jongeren. 

De politie maakte zich ernstig zorgen, maar trof Kristy in goede gezondheid aan. 

 1. Grenspost
  PREMIUM
  COLUMN

  Grenspost

  Het hoge woord is er uit: de spoedpost in Oldenzaal gaat dicht. Het gros van de huisartsen ziet het niet zitten om de deuren open te blijven houden. Begrijpelijk van hun kant. De werkdruk is hoog, en er zijn naar verluidt te weinig huisartsen om bij te springen. Neemt niet weg dat het besluit voor de inwoners van Noordoost-Twente een enorme aderlating is. Praktisch gezien, omdat er verder gereden moet worden voor zorg in de avond, nacht en in de weekenden. Maar vergeet niet het emotionele aspect. De inwoners van deze regio wordt voor hun gevoel weer iets ontnomen.

Oldenzaal e.o.

Poll

Druk op openhouden spoedpost neemt toe

Druk op openhouden spoedpost neemt toe

 • Prima, hoe groter de kans dat de post openblijft (68%)
 • Niet doen, huisartsen weten zelf wel wat het beste is (9%)
 • Als er maar een spoedpost in de buurt blijft (23%)
1232 stemmen