Vernieuwd Palthe Huis in Oldenzaal
scoort nu al bij het publiek

videoOLDENZAAL - Met een nieuwe entree, een woonhuis dat nu in alle details de sfeer van de 18de eeuw uitstraalt en een verrassende expositieruimte ontdoet het Palthe Huis zich nu definitief van haar stoffige imago. 

De interieurbouwer is bezig met wat laatste afrondende werkzaamheden voor de kluisjes in de entreehal. Een medewerker van een installatiebedrijf heeft datzelfde stadium bereikt voor zijn klus achter de balie. Het vernieuwde Palthe Huis wordt zaterdag officieel heropend. Nu al stelt directeur Sandra Schipper vast dat het een ‘heel anders binnenkomen is dan vroeger’. 

  1. ‘Mogen we het verhaal voor plaatsing even lezen?’
    PREMIUM
    Column

    ‘Mogen we het verhaal voor plaatsing even lezen?’

    Het overkwam me deze week nog eens na een overigens prettig gesprek over een niet nader te noemen onderwerp (‘Feind hört mit’) in de kamer van een wethouder te Oldenzaal. Eén van de gesprekspartners vroeg in al zijn onschuld of het misschien mogelijk was dat de verslaggever zijn artikel voor publicatie nog even wilde opsturen. Zodat hij kon controleren op eventuele fouten en verkeerde interpretaties. Een verzoek dat ik beleefd, maar zeer beslist naast me neer heb gelegd.

Oldenzaal e.o.