Vernieuwd Palthe Huis in Oldenzaal
scoort nu al bij het publiek

videoOLDENZAAL - Met een nieuwe entree, een woonhuis dat nu in alle details de sfeer van de 18de eeuw uitstraalt en een verrassende expositieruimte ontdoet het Palthe Huis zich nu definitief van haar stoffige imago. 

De interieurbouwer is bezig met wat laatste afrondende werkzaamheden voor de kluisjes in de entreehal. Een medewerker van een installatiebedrijf heeft datzelfde stadium bereikt voor zijn klus achter de balie. Het vernieuwde Palthe Huis wordt zaterdag officieel heropend. Nu al stelt directeur Sandra Schipper vast dat het een ‘heel anders binnenkomen is dan vroeger’. 

 1. Oldenzaalse burgemeester Theo Schouten zwaait af: ‘Zorg goed voor elkaar, voor de stad en de regio’
  PREMIUM
  Video

  Oldenzaal­se burgemees­ter Theo Schouten zwaait af: ‘Zorg goed voor elkaar, voor de stad en de regio’

  OLDENZAAL - Hij deed het graag op speciale gelegenheden: zingen. Samen met Sinterklaas op het balkon van het stadhuis, op het Kadolstergala of tijdens een concert. Zijn toegankelijke en betrokken houding maakte Theo Schouten geliefd als burgemeester. ‘Onder de mensen’ en ‘persoonlijk’, zo werd hij getypeerd. Vrijdagmiddag liet hij zich nog een keer van die kant zien tijdens een informele receptie in het stadhuis. Met zijn gitaar in zijn hand en microfoon aan de mond zong hij het slotakkoord als burgemeester van Oldenzaal.

Oldenzaal e.o.

poll

Gemeente Oldenzaal zet streep door eigen nieuwjaarsreceptie

Gemeente Oldenzaal zet streep door eigen nieuwjaarsreceptie

 • Hadden ze veel eerder moeten doen, is toch een incrowd-feestje (74%)
 • Eeuwig zonde, hoorde toch een beetje bij het begin van het nieuwe jaar (9%)
 • Mooie kans voor lokale ondernemers om een alternatieve receptie te organiseren (17%)
983 stemmen