Het digitale reserveringssysteem Boeskooltafel.nl hoopt ertoe kunnen bijdragen dat de terrassen, cafés en restaurants in Oldenzaal weer gevuld raken.
Volledig scherm
PREMIUM
Het digitale reserveringssysteem Boeskooltafel.nl hoopt ertoe kunnen bijdragen dat de terrassen, cafés en restaurants in Oldenzaal weer gevuld raken. © Emiel Muijderman

Via Boeskooltafel.nl weer naar het Oldenzaalse terras

OLDENZAAL - Amper drie dagen nadat wethouder Zinkweg meldde dat er samen met de Oldenzaalse horeca wordt gekeken naar een digitaal reserveringssysteem is er Boeskooltafel.nl. De website moet de terrassen weer laten volstromen. 

Boeskooltafel.nl is een initiatief van Bas Heuvelmans en Jop Hofste, oprichters van het  Oldenzaalse softwarebedrijf Acccomodatiehuur. De software die dit bedrijf maakte voor de planning, verhuur en facturatie van sporthallen en horeca wordt nu ook gebruikt voor Boeskooltafel.nl. 

  1. Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdige deskundige als getuige te horen
    PREMIUM

    Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdi­ge deskundige als getuige te horen

    ALMELO/OLDENZAAL - Politierechter Sylvia Taalman had de hele donderdagmiddag uitgetrokken voor de behandeling van de strafzaak van de ‘dwaze’ Oldenzaalse vader Ivo V. (51), maar zover kwam het - opnieuw - niet. Na amper anderhalf uur wraakt advocaat Abdel Ytsma haar als ze weigert om deskundige en mede-‘dwaze vader’ Joep Zander onder ede te horen over het verschijnsel ‘ouderverstoting’.

Oldenzaal e.o.