Volledig scherm
Aan de voetbaldriedaagse doen 64 jongens en meisjes mee. © Reinier van Willigen

Voetbaldriedaagse in Oldenzaal met 64 spelers

OLDENZAAL - Quick’20 in de laatste week van de zomervakantie een voetbaldriedaagse. Deze wordt volgende week gehouden van dinsdag tot en met donderdag. Er doen 64 spelers van Quick’20 aan mee.


Volgens de organisatoren gaan plezier en leren deze drie dagen hand in hand. Nadat maandag het sportpark Vondersweijde in gereedheid is gebracht begint de driedaagse dinsdag 23 augustus om 10.00 uur. Alle drie dagen zijn er ‘s ochtends trainingen en ‘s middags andere activiteiten. Zo is er op dinsdagmiddag een EK-toernooi, op woensdagmiddag een voetbalquiz en een spellencircuit en op donderdagmiddag een 4-tegen-4-toernooi met individuele winnaars. Elke dag is er voor de deelnemers een lunch in het clubgebouw.
De driedaagse wordt donderdagmiddag afgesloten op het hoofdveld van Quick’20. Er hebben zich 64 jongens en meisjes in een leeftijd van 6 tot 13 jaar aangemeld. Het zijn allemaal leden van Quick’20 zelf. De coördinatie is handen van Rick Scherp, bij Quick’20 tevens trainer van ‘jongens onder 13 jaar-1’ het vroegere D1.

Oldenzaal e.o.