Fietskoeriers, besteldiensten, e-bikers en scooterrijders zorgen op de Groote Markt regelmatig voor gevaarlijke situaties. Tijd om daar wat aan te doen, meent VVD-raadslid Noes Nevels.
Volledig scherm
PREMIUM
Fietskoeriers, besteldiensten, e-bikers en scooterrijders zorgen op de Groote Markt regelmatig voor gevaarlijke situaties. Tijd om daar wat aan te doen, meent VVD-raadslid Noes Nevels. © Robin Hilberink

Voetgangers en terrasklanten Groote Markt in Oldenzaal niet veilig voor bezorgers, e-bikers en scooters

OLDENZAAL - Bijna-ongelukken zijn volgens Noes Nevels schering en inslag op de Groote Markt, zeker nu de terrassen wat groter zijn dan normaal. Voetgangers moeten oppassen dat ze niet van de sokken worden gereden door snelle fietsers en scooterrijders. Hoog tijd dus, meent het VVD-raadslid, dat de gemeente actie onderneemt.    

  1. Komt de eerste communie in Noordoost-Twente straks op de lijst van verdwenen religieus erfgoed?
    PREMIUM

    Komt de eerste communie in Noord­oost-Twen­te straks op de lijst van verdwenen religieus erfgoed?

    Mijn vrouw zal er niet raar van opkijken. Die verbaast zich allang niet meer over de kwaliteit van mijn geheugen waar het gaat om herinneringen aan mijn kindertijd. Maar hoezeer ik het geheugen ook pijnig, herinneringen aan de dag dat ik samen met mijn ouders de kerkbank uit mocht en naar voren mocht lopen voor mijn eerste heilige communie, ze willen maar niet boven komen drijven. Voor mijn verdediging wil ik wel aanvoeren dat die feestelijke dag inmiddels al wel meer dan een halve eeuw achter me ligt. Ik bedoel maar. Heb wel de dikke huid van een olifant, heel nuttig in dit vak, maar niet zijn geheugen.

Oldenzaal e.o.