Wordt er dit jaar wel een Boeskoolfeestje gehouden op de Groote Markt in Oldenzaal? Uiterlijk half mei hakt de organisatie van dit zomerfeest de knoop definitief door.
Volledig scherm
PREMIUM
Wordt er dit jaar wel een Boeskoolfeestje gehouden op de Groote Markt in Oldenzaal? Uiterlijk half mei hakt de organisatie van dit zomerfeest de knoop definitief door. © Robin Hilberink

Vol gas verder met organisatie van gouden Boeskool-feestje in Oldenzaal en hopen op snelle vaccinatie

OLDENZAAL - Verrichten de muzikanten van de Koninklijke Harmonie St. Joseph op dinsdag 10 augustus de aftrap voor de 50ste editie van de Boeskool is Lös? De organisatie gaat er voor. Waarbij de hoop vooral is gevestigd op het vaccinatieprogramma. Uiterlijk half mei wordt de knoop doorgehakt. 

  1. Oldenzaalse vader blijkt slachtoffer van ‘administratieve mallemolen op gemeentehuis’
    PREMIUM

    Oldenzaal­se vader blijkt slachtof­fer van ‘admini­stra­tie­ve mallemolen op gemeente­huis’

    OLDENZAAL/ALMELO - Mark H. (44) uit Oldenzaal moet woensdag behoorlijk wat geduld hebben. De ochtendzitting van de politierechter loopt flink uit en de metalen bankjes op de gang van de rechtbank zijn niet echt comfortabel. Ondanks dat straalt hij vertrouwen uit. En terecht, als zijn zaak over niet ingeleverde paspoorten van zijn kinderen voor de rechter staat, is het ook zo voorbij: de gemeente blijkt zijn zaakjes niet op orde te hebben.

Oldenzaal e.o.