Vrijwilligers van de Voedselbank Oost Twente bezig met het vullen van de voedselpakketten. Die worden nu in een plastic tas in het krat geplaatst, zodat de klanten de tas er uit kunnen pakken. Door toename van het aantal klanten zit de stichting dringend verlegen om nieuwe vrijwilligers.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers van de Voedselbank Oost Twente bezig met het vullen van de voedselpakketten. Die worden nu in een plastic tas in het krat geplaatst, zodat de klanten de tas er uit kunnen pakken. Door toename van het aantal klanten zit de stichting dringend verlegen om nieuwe vrijwilligers. © Carlo ter Ellen

Vrijwilligers gezocht voor Voedselbank Oost-Twente nu aantal klanten voedselbank stijgt

OLDENZAAL/DENEKAMP - Nu het aantal klanten toeneemt en de hygiëne-maatregelen vanwege de coronacrises extra veel werk met zich meebrengen, is de Voedselbank Oost Twente dringend op zoek naar vrijwilligers. 

„Tijdens de uitgiftedagen van de voedselpakketten komt het stoom de vrijwilligers uit de oren”, schetst woordvoerder Jos Jochem de situatie van de laatste tijd. Zoals voorzien, had de Voedselbank Oost Twente (Oldenzaal en Dinkelland) aan het begin van de crisis niet gelijk te maken met een toename van de klanten. Die tijd is nu voorbij, want de laatste tijd is wel een gestage groei waarneembaar.

Oldenzaal e.o.