Volledig scherm
Gerard van de Weer was jarenlang verzorger bij het eerste elftal van Quick'20 © Annina Romita

Weerseloër Gerard van de Weer krijgt zijn verdiende afscheid bij Quick'20

OLDENZAAL/DINKELLAND - Veertig jaar verzorger bij dezelfde hoofdmacht van een toonaangevende voetbalclub; wie kan Gerard van de Weer dat nazeggen? Niemand waarschijnlijk. Zijn bijna uniek lange periode bij het eerste elftal van Quick’20 heeft een vijftal oud-spelers ertoe aangezet een verdiend afscheid te organiseren.

Jaap Hoveling , Hans Roord, René Roord, Peter Klijndijk en Mark Nieland hebben de handen ineen geslagen om Gerard van de Weer op een bijzondere manier uit te zwaaien. Dat gaat gebeuren op vrijdag 6 september in dans- en partycentrum Rouwhorst. „Iedereen die Gerard kent of bij hem op de behandeltafel heeft gelegen weet dat hij meer is dan een verzorger. Iemand met een verhaal, een mening, maar bovenal met een goed hart”, zeggen de vier oud-spelers van het eerste elftal van Quick’20. „Uit zijn periode zijn vriendschappen en dierbare herinneringen ontstaan en die willen we nog eens delen. En natuurlijk willen we hem bedanken voor alles wat hij voor Quick’20 heeft betekend.”

Aanmelden 

Iedereen die Van de Weer de hand wil schudden is welkom op vrijdag 6 september. De kosten van de avond bedragen 25 euro per persoon. Hiervan worden de drankjes en hapjes betaald, maar ook het cadeau dat hem op deze avond wordt aangeboden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via aanmeldenreceptiegerard@gmail.com. Daarnaast dient men het bedrag van 25 euro per persoon over te maken op IBAN nummer NL 16 ABNA 0848 5130 10 t.n.v. M. Nieland. Ook partners zijn van harte welkom.

Aanmelden kan tot woensdag 4 september. Wie niet in staat is zich vooraf aan te melden kan op de avond zelf nog het bedrag contant betalen. De feestelijke avond begint om 20.30 uur en duurt tot 00.00 uur.

Oldenzaal e.o.

Poll

Twentse wagenbouwers maken afspraken over volume tijdens carnavalsoptochten

  • Hé, hé, het zou tijd worden, is ook niet normaal (62%)
  • Wat een betutteling, oordopjes bieden ook uitkomst (24%)
  • Maakt mij niet uit, zolang ze maar geen afspraken maken over het drankgebruik tijdens de carnaval (13%)
2032 stemmen