Een aangepast logo en een nieuwe betekenis van de afkorting WG. Werknemers Groepering gaat nu verder als Wij Geven om Oldenzaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Een aangepast logo en een nieuwe betekenis van de afkorting WG. Werknemers Groepering gaat nu verder als Wij Geven om Oldenzaal. © Stephan Scheper

Werknemers Groepering na vijftig jaar verder als Wij Geven om Oldenzaal

OLDENZAAL - In vijftig jaar tijd ontwikkelde de Werknemers Groepering zich tot een begrip in de Oldenzaalse politiek. Maar de WG ‘oude stijl’ is niet meer. Onder de nieuwe naam ‘Wij Geven om Oldenzaal’ wil de partij (nog) zichtbaarder zijn voor de stad.  

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Oldenzaal e.o.