Bandparodist Harry trad in de jaren 70 van de vorige eeuw op als bandparodist bij bruiloften, personeelsfeesten en carnavalsbijeenkomsten. Wie kan hem helpen aan uitbreiding van zijn foto- en filmarchief?
Volledig scherm
Bandparodist Harry trad in de jaren 70 van de vorige eeuw op als bandparodist bij bruiloften, personeelsfeesten en carnavalsbijeenkomsten. Wie kan hem helpen aan uitbreiding van zijn foto- en filmarchief? © Harry Lutkenhaus

Wie heeft oude foto's van bandparodist Harry uit Oldenzaal?

Onder OnsWekelijkse rubriek met bijzondere lezersfoto’s. Deze week Rieta, die op pad is gegaan met een ‘oudje’ en Parodist Harry, die plaatselijk furore maakte in de jaren 70. Hij heeft zelfs een oproep aan alle lezers.

  1. Verdwijnt het Bevrijdingsgevoel van 5 mei stiekem in Noordoost-Twente en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Verdwijnt het Bevrij­dings­ge­voel van 5 mei stiekem in Noord­oost-Twen­te en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?

    OLDENZAAL - Lijkt dat maar zo of verliest de Nationale Bevrijdingsdag in Noordoost-Twente steeds meer aan betekenis? Gelet op de wijze waarop 5 mei dit jaar vrijwel geruisloos voorbij ging aan Oldenzaal, Losser en Dinkelland zou je het bijna gaan denken. Natuurlijk, de nationale driekleur wapperde op tal van plekken, maar daar bleef het ook zo’n beetje bij. Wat verder opviel deze week: de bliksemtrip van De Avonturier naar Oekraïne, de onzekerheid over het voortbestaan van vv Oldenzaal en de sportieve ambities in Losser.

Oldenzaal e.o.