Het kantorencomplex Stadshart krijgt een nieuwe eigenaar die er een aantal levensloopbestendige appartementen en een penthouse in gaat realiseren. De rode beuk voor het gebouw blijft behouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kantorencomplex Stadshart krijgt een nieuwe eigenaar die er een aantal levensloopbestendige appartementen en een penthouse in gaat realiseren. De rode beuk voor het gebouw blijft behouden. © Carlo ter Ellen DPG Media

Zeven appartementen én een penthouse in ‘Queen’ in Oldenzaal: ‘Er komt een hele omslag aan’

Ooit was het Arbeidsbureau er gehuisvest. Daarna brak de Stadshart-periode aan en bood het pand onderdak aan kleine bedrijfjes. Nu wordt het gebouw aan de Steenstraat 44 omgedoopt tot Queen, een complex bestaande uit zeven appartementen en daar bovenop een penthouse.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.