Volledig scherm
© Sven Oude Middendorp

Zin in koffie? Svens Barista in Oldenzaal in de prijzen

AudioOLDENZAAL - Zin in een lekkere bak koffie? Svens Barista in Oldenzaal viel in de prijzen. Sven Oude Middendorp en Zamora Ter Meer van de kleine koffiezaak aan de Grootestraat namen deze week verschillende awards van de Nederlandse Horeca Prijzen in ontvangst. 

Svens Barista werd niet alleen uitgeroepen tot ‘Leukste koffiezaak van Oldenzaal’, de winkel werd ook bekroond tot ‘Leukste koffiezaak van Overijssel’. Tevens kreeg het duo een Gold Award voor het grote aantal stemmen en de hoge waardering van het publiek. De prijzen werd uitgereikt tijdens het Award Festival in Aalsmeer. 

Bak koffie

Overijssel telt een totaal van zo’n vijftig koffiespeciaalzaken. De zaken werden door het publiek beoordeeld op criteria als prijs-kwaliteit, ambiance, vriendelijkheid en service. 

Koffieliefhebbers kunnen sinds 2017 bij Svens barista coffee, tea & food terecht voor uiteenlopende koffiespecialiteiten. 

„Wij scoorden sterk in service. Zo hebben we kaartjes op tafel met informatie over onze koffies en blijven we innovatief denken”, zei Sven Oude Middendorp in de radio-uitzending van omroep 1Twente. Beluister het fragment hieronder. 

Oldenzaal e.o.