De hoofdingang van de Mariakerk met aan weerskanten van de kerk de nieuwe zorgappartementen.
Volledig scherm
PREMIUM
De hoofdingang van de Mariakerk met aan weerskanten van de kerk de nieuwe zorgappartementen. © Wiggers Vastgoed

Zorgappartementen, commerciële ruimtes en nog veel meer in vernieuwde Mariakerk in Berghuizen

OLDENZAAL - Het duurde even voordat het ei was gelegd. Maar het plan dat gemaakt is voor de herontwikkeling van de Mariakerk wordt nu dan ook omarmd door alle betrokken partijen. Het plan van Wiggers Vastgoed bevat alle gewenste ingrediënten.

Glunderend van trots en tevredenheid zitten ze, keurig anderhalve meter in acht nemend, aan tafel in het parochiecentrum van de Mariakerk. Projectontwikkelaar Henk Wiggers, Wim Olde Kalter en Bennie Laarveld van de geloofsgemeenschap in Zuid-Berghuizen, Ben Velthuis namens de Winkelcentrum Zuid-Berghuizen BV en Jan Snijders en Felix Nijland van de stichting Kansrijk Berghuizen. Op tafel ligt het ambitieuze projectplan voor de herontwikkeling van de Mariakerk. 

  1. Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdige deskundige als getuige te horen
    PREMIUM

    Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdi­ge deskundige als getuige te horen

    ALMELO/OLDENZAAL - Politierechter Sylvia Taalman had de hele donderdagmiddag uitgetrokken voor de behandeling van de strafzaak van de ‘dwaze’ Oldenzaalse vader Ivo V. (51), maar zover kwam het - opnieuw - niet. Na amper anderhalf uur wraakt advocaat Abdel Ytsma haar als ze weigert om deskundige en mede-‘dwaze vader’ Joep Zander onder ede te horen over het verschijnsel ‘ouderverstoting’.

Oldenzaal e.o.