Volledig scherm
© News United/Dennis Nengerman

Zwaargewonde Denekampse (84) met traumahelikopter naar ziekenhuis

112DENEKAMP – Een 84-jarige vrouw uit Denekamp is maandagmiddag rond kwart voor drie zwaar gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising van de Churchillstraat en de Clematisstraat in Denekamp. Zij werd met ernstig hoofdletsel met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Enschede gebracht.

De vrouw stak met haar fiets vanuit de Clematistraat de Churchillstraat over. Vermoedelijk verleende zij daarbij geen voorrang aan een auto die over de Churchillstraat reed. Deze auto werd bestuurd door een 82-jarige man uit Lattrop. Hij kon de vrouw niet meer ontwijken.

Gelijkwaardig

Het ongeluk gebeurde op de kruising, ter hoogte van de voormalige cafetaria Papatje Met, die recent is aangepast ten behoeve van de verkeersveiligheid. Van een kruising met voorrang werd het een gelijkwaardige kruising. Op de kruising is een soort van rond kruisingsvlak aangebracht met straatstenen in verschillende kleuren.

  1. Waterboarding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak
    PREMIUM

    Waterboar­ding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak

    ALMELO - De scheidslijn tussen wat je als leerkracht wel en niet kunt maken, is flinterdun. Een docent in Almelo raakte deze week in opspraak doordat hij het effect van martelmethode waterboarding demonstreerde in de klas. De rechter draaide deze week de straf die hij kreeg terug, maar de leraar is wel getekend door de hele situatie. Wij zetten drie andere controversiële zaken uit deze regio op een rij, met driemaal een hoofdrol voor de docent.

Oldenzaal e.o.

poll

Protestantse kerken in Noordoost-Twente moeten meer samenwerken

Protestantse kerken in Noordoost-Twente moeten meer samenwerken

  • Dat wordt de hoogste tijd, ook hier lopen de kerken leeg (29%)
  • Niet nodig zolang elke kerk zijn eigen broek kan ophouden (19%)
  • Over 10 jaar kunnen alle kerken dicht; zowel de katholieke als de protestantse (51%)
1178 stemmen