Pim Ras Fotogtrtafie
Volledig scherm
© Pim Ras Fotogtrtafie

Bencic grijpt tennisgoud, handbalsters verliezen boeiend gevecht van Noorwegen

De achtste dag van de Olympische Spelen zit erop. Kiran Badloe windsurfte naar zijn gouden plak, zwommen Ranomi Kromowidjoj en Thom de Boer naar de finale van de 50 meter vrije slag en greep de judoploeg naast het brons. Bekijk de prestaties van (onze) olympiërs nog eens terug via het liveblog. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Vlaggendragers Plat en Jong gaan in Tokio voor meerdere medailles: ‘Goud belangrijker dan records’
  Vandaag van start

  Vlaggendra­gers Plat en Jong gaan in Tokio voor meerdere medailles: ‘Goud belangrij­ker dan records’

  In Tokio vindt vandaag vanaf 13.00 uur de openingsceremonie van de Paralympische Spelen plaats. Net als bij de Olympische Spelen wordt de Nederlandse equipe aangevoerd door twee vlaggendragers. Jetze Plat en Fleur Jong zwaaien de Nederlandse driekleur wanneer TeamNL zich presenteert aan de wereld. Wie zijn de vlaggendragers en wat mogen we van het duo verwachten deze Spelen?