Sanne Wevers na missen finale: 'Hele sport kapotgemaakt in Nederland’

pollSanne Wevers mag haar olympische titel op de evenwichtsbalk niet gaan verdedigen. Ze kwam niet verder dan een score van 13,866 en viel buiten de finaleplaatsen, wat een grote deceptie was voor de kampioen van Rio de Janeiro. Ook het Nederlands team viel buiten de landenfinale.

2 reacties

 • Maureen Olde Bolhaar

  2 maanden geleden
  Sanne laat al haar collega turnsters die onjuist bejegend werden door haar opmerking vallen. Alsof de turnbond er schuldig aan is dat het turnen al jaren gebukt gaat onder trainers als haar vader. Ze staan erbij en kijken er naar hè…. Had gewoon jaren geleden je mond opengetrokken dan was het nu mogelijk anders gelopen.
 • Renate Jansen Loohuis

  2 maanden geleden
  Het was fout van de KNGU om Vincent Wevers niet mee te laten gaan naar Tokio. Hij heeft met de meiden getraind voor dit olympisch toernooi. Dat hij eventueel fout was hadden ze naar de spelen moeten uitzoeken. Nu straf je niet alleen hem maar ook het team.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.