1. Hoe doe je als verslaggever je werk tussen relschoppers & ME?
  PREMIUM
  geachte lezer

  Hoe doe je als verslagge­ver je werk tussen relschop­pers & ME?

  Het liep met een sisser af, maar het was een onrustige avond in de binnenstad van Enschede afgelopen zondag. Onruststokers riepen op sociale media op tot een protest. Met de grimmige beelden uit Rotterdam van de avond ervoor en de avondklokrellen nog vers in het geheugen, was Enschede gewaarschuwd. Door een noodbevel en de inzet van veel politie en ME, was de situatie snel onder controle. Hoe dat ging, ondervond Lucien Baard, onze verslaggever ter plaatse, aan den lijve.
 2. We maken van Oostvaardersplassen een Forumland
  PREMIUM
  column

  We maken van Oostvaar­ders­plas­sen een Forumland

  En wat als we de Ongevaccineerden nu eens gezellig bij elkaar drijven? Voor het overzicht. Dat we een stukje natuur afzetten in de Oostvaardersplassen. Hoeft wat mij betreft niet met echt prikkeldraad. Mag ook met vleesvervangers. Of Lego. Hoeft ook geen stroom op te staan. Misschien een 9-Volts batterij. Voor het idee. Maar het plan is dat we de Ongevaccineerden achter het gaas zetten om ze zo de aandacht te geven waar ze zo hartstochtelijk naar verlangen. Dat ze weten dat we aan ze denken. Noemen we dat een Gebrek Aan Concentratie Kampje.
 1. ‘Verbeek had gelijk: dit was pure sabotage, maar bij Almere vonden ze het een pass op maat’
  PREMIUM
  Bankzitter

  ‘Verbeek had gelijk: dit was pure sabotage, maar bij Almere vonden ze het een pass op maat’

  Het voelt niet fijn Gertjan Verbeek gelijk te geven, maar toen hij vorige week na weer een nederlaag van zijn ploeg zei dat dit op sabotage leek, sprak de klusjesman uit Dalfsen de waarheid. Een paar dagen later ging in Almere de vlag uit. Verbeek was ontslagen en daarmee was de strengste lockdown in de clubgeschiedenis voorbij. Ik sluit niet uit dat de clubleiding nog snel de winstpremies heeft uitbetaald, ondanks het verlies tegen MVV.