Een demonstratie tegen de FIFA en de werkomstandigheden van arbeiders bij de bouw van stadions in Qatar bij het Hallenstadion waar het FIFA congres wordt gehouden.
Volledig scherm
Een demonstratie tegen de FIFA en de werkomstandigheden van arbeiders bij de bouw van stadions in Qatar bij het Hallenstadion waar het FIFA congres wordt gehouden. © ANP

‘6500 slachtoffers bij een bouwproject, dat vind ik wel verwonderlijk’

LEZERS SCHRIJVENJohan Bieleman uit Goor stelde vorige week zaterdag vraagtekens bij de ophef rond Qatar. De vele doden als gevolg van werkzaamheden aan de voetbalstadions en infrastructuur voor het wereldkampioenschap voetbal waren volgens de briefschrijver verklaarbaar. Twee lezers delen zijn visie bepaald niet. Verder lezers over rommel op het Hulsbeek en zonnepanelen in de weilanden. 

 1. ‘De nieuwe directeur kan wel een spoedcursus FC Twente gebruiken’
  PREMIUM
  De Bankzitter

  ‘De nieuwe directeur kan wel een spoedcur­sus FC Twente gebruiken’

  Als een trainer de grens overtrekt, is het een goed gebruik bij de nonnen in Vught langs te gaan voor een taalcursus. Een nieuwe trainer van AC Milan komt toch net wat anders binnen als hij tijdens een partijtje ‘sparare al bersaglio’ roept in plaats van ‘skiet’n’. Ik neem aan dat de nieuwe directeur van FC Twente zich de komende tijd elke dag even opsluit in het museum van de club, zodat hij iets kan opsnuiven wat supporters onder hun huid hebben zitten. Een spoedcursusje FC Twente.
 1. 'Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht
  Play

  'Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht

 2. Zondag wordt een zomerse dag
  Play

  Zondag wordt een zomerse dag