Volledig scherm
PREMIUM
© RIKKERT HARINK

Arme millennial: eenzaam, worstelend met geld en nu al verloren

Volgens FardauHet liefst willen we allemaal zo lang mogelijk jong blijven, maar als ik lees hoe het de jongere generatie vergaat, ben ik blij dat ik niet meer tot de jonkies behoor. De millennial schijnt het loodzwaar te hebben. 

Googel ‘millennial’ en huiver. Viva schrijft recent dat de millennial de meest eenzame generatie is. Dat blijkt uit onderzoek van het Amerikaanse onderzoeksbureau You Go. ‘Shocking: helft millennials worstelt met geldzaken’, schrijft hetzelfde blad. De ‘nieuwe verloren generatie’, kopt de Groene Amsterdammer. Er is net een nieuw boek verschenen: ‘Hoe ga je met de millennial op de werkvloer om?’ Gevolgd door een uitgebreide bijsluiter met een gebruiksaanwijzing. 

  1. Grenspost
    PREMIUM
    COLUMN

    Grenspost

    Het hoge woord is er uit: de spoedpost in Oldenzaal gaat dicht. Het gros van de huisartsen ziet het niet zitten om de deuren open te blijven houden. Begrijpelijk van hun kant. De werkdruk is hoog, en er zijn naar verluidt te weinig huisartsen om bij te springen. Neemt niet weg dat het besluit voor de inwoners van Noordoost-Twente een enorme aderlating is. Praktisch gezien, omdat er verder gereden moet worden voor zorg in de avond, nacht en in de weekenden. Maar vergeet niet het emotionele aspect. De inwoners van deze regio wordt voor hun gevoel weer iets ontnomen.