Volledig scherm
PREMIUM
© RIKKERT HARINK

De wangetjes van Sylvie: zomer van 2019, wat was je mooi

Volgens FardauItalië wat was je mooi, Frankrijk wat was je mooi, Amerika wat was je mooi, Bali wat was je mooi. Het was weer een lange, gelukkige en mooie zomer op Instagram. Alleen Sylvie en Doutzen zorgden voor wat tumult. 

Het is sinds een paar jaar een gewoonte geworden op Instagram en Facebook: niet posten tijdens je vakantie, vanwege op de loer liggende dieven en ander gespuis, maar bij terugkeer de volgers nog even laten weten dat het ultiem, prachtig en heerlijk was. Dan volgen een paar leuke vakantiefoto’s en de tekst: ‘Frankrijk wat was je mooi’. Of al die andere landen dan.

  1. Geen streep dóór 2020, maar een vette streep erónder!
    PREMIUM
    COLUMN

    Geen streep dóór 2020, maar een vette streep erónder!

    2020. Door Oldenzaal uitgeroepen tot jubeljaar, wordt het jaar van de streep. Een streep door zo’n beetje alles. Iemand zei het me deze week in het onderdelenhuis waar ik was voor een minuscuul batterijtje voor mijn autosleutel. Achter een rood-wit lint uiteraard, en een scherm van landbouwplastic. Hij, bekend ondernemer en carnavalist, stond minimaal anderhalve meter achter me en zei: ‘2020? Zet daar maar een streep door!’