Andre Manuel
Volledig scherm
PREMIUM
Andre Manuel © Carlo ter Ellen DTCT

Goed plan: mee verdienen aan drugs in Witte Eeuw

ColumnBij deze wil ik Amsterdam van harte feliciteren met hun allernieuwste bloemenzee. De bloemenzee op het zoveelste stoepje in die lieve stad. Vooral ook wil ik Amsterdam feliciteren met het bijzondere karakter van dit slachtoffer. Een advocaat. Die hadden we nog niet. 

 1. Dat moet een kaskraker worden: een film over dossier De Rozenhof met Joan Collins in de rol van Yvonne Verdonkschot
  PREMIUM
  COLUMN

  Dat moet een kaskraker worden: een film over dossier De Rozenhof met Joan Collins in de rol van Yvonne Verdonk­schot

  Elke keer als je denkt dat het niet veel gekker kan, wordt er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het dossier De Rozenhof. Een krankzinnig dossier dat zich onderhand leent voor een verfilming door een grote Hollywood-studio. Wie de hoofdrol krijgt en in de huid mag kruipen van Yvonne Verdonkschot, daar ben ik nog niet helemaal uit. Misschien is deze rol geknipt voor Sharon Stone, die in ‘Basic Instinct’ zo’n heerlijk, onbetrouwbare femme fatale neerzette?
  Losser, Denekamp, Oldenzaal
 2. Verontrustende stijging criminaliteit in Delden
  PREMIUM

  Verontrus­ten­de stijging criminali­teit in Delden

  Ontegenzeggelijk komt er, als we de overdaad aan berichten over misdaad in ogenschouw nemen, de (on)nodige criminaliteit in Twente en de Achterhoek voor. ‘Cognitieve dissonantie’ heet het verschijnsel als je niet merkt dat het zo is, terwijl het volgens de feiten wel zo is. De een zet zijn hele leven geen fiets op slot en raakt hem nooit kwijt; een ander koopt de duurste extra sloten, maar moet dat wel vier keer per jaar.
  Delden, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Almelo