Alles accepteren is niet altijd verstandig.
Volledig scherm
PREMIUM
Alles accepteren is niet altijd verstandig. © Mark Reijntjens

Lezersbrief: puur uit winstbejag wordt de klant online misleid

VAN DE LEZERBriefschrijver Schoorl uit Hengelo sluit zich graag aan bij de waarschuwing voor het gebruik van cookies. ‘Het wordt tijd dat er boetes worden uitgedeeld.’

 1. Verontrustende stijging criminaliteit in Delden
  PREMIUM

  Verontrus­ten­de stijging criminali­teit in Delden

  Ontegenzeggelijk komt er, als we de overdaad aan berichten over misdaad in ogenschouw nemen, de (on)nodige criminaliteit in Twente en de Achterhoek voor. ‘Cognitieve dissonantie’ heet het verschijnsel als je niet merkt dat het zo is, terwijl het volgens de feiten wel zo is. De een zet zijn hele leven geen fiets op slot en raakt hem nooit kwijt; een ander koopt de duurste extra sloten, maar moet dat wel vier keer per jaar.
  Delden, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Almelo
 2. Dit zijn dus geen grappen: pesticiden kunnen hersenen in ontwikkeling schaden
  PREMIUM

  Dit zijn dus geen grappen: pesticiden kunnen hersenen in ontwikke­ling schaden

  Nou las ik me daar toch een gek bericht. Echt heel raar. Over pesticiden. En dan heb ik het dus niet over de hulp die ervoor zorgt dat een broodje steeds warmer en dunner wordend vlees dwars door het menselijk lichaam toch nog zo goed als blindelings de uitgang weet te vinden. Dat is peristaltiek. Lezers die dat onderscheid niet weten te maken werken waarschijnlijk de hele dag in de bestrijdingsmiddelenindustrie. Of die zijn aan de drugs. Wat in de praktijk op hetzelfde neerkomt. Je wordt er namelijk nogal daas van. Van die pesticiden. Want daar is dus iets raars mee aan de hand.
  Diepenheim