Boeings 737 van China Southern Airlines, op Urumqi Airport in de Chinese regio Xinjiiang. In China worden de komende jaren nog honderden luchthavens geopend.
Volledig scherm
Boeings 737 van China Southern Airlines, op Urumqi Airport in de Chinese regio Xinjiiang. In China worden de komende jaren nog honderden luchthavens geopend. © Hollandse Hoogte / AFP

Miljarden mensen streven naar ons welvaartsniveau: ‘En denkt u dat de wereld gaat luisteren naar ons?’

LezersbrievenHet interview met filosoof Maarten Boudry (Tubantia 5 januari) is een verademing in de  klimaatdiscussie, voor degenen die neutraal staan in dit debat. Het klimaat is inderdaad niet te redden door minder te gaan consumeren en ons leven te verarmen met onder meer stekkerauto’s en het eten van nepvlees, maar louter door technische innovaties zoals bijvoorbeeld nog veiliger vormen van kernenergie.

 1. Irritatie over toenemende inzet van WOZ-cowboys in Twente, maar is dat eigenlijk wel terecht?
  PREMIUM
  column

  Irritatie over toenemende inzet van WOZ-cow­boys in Twente, maar is dat eigenlijk wel terecht?

  Als je brievenbus in deze tijd van het jaar maar blijft klepperen omdat er een stroom aan folders wordt bezorgd van commerciële bureaus die hun diensten aanbieden, dan weet je wel hoe laat het is. Dan is het WOZ tijd. Hoe dat eruit ziet? De gemeente die je de stuipen op het lijf jaagt met het nieuws dat de waarde van je woning alweer is gestegen. Maar gelukkig zijn er dan de onbaatzuchtige professionals van eerlijkewoz.nl en het WOZMeldpunt die alles uit de kast willen halen om die onheilstijding ongedaan te maken.
  Oldenzaal