Volledig scherm

Adverteren

Familieberichten

Dagelijks worden de familieberichten in de krant gepubliceerd. De familieberichten zijn onder te verdelen in blijde berichten en rouwberichten. Blijde berichten zijn de berichten over geboorte, verloving, huwelijk en jubileum. Rouwberichten zijn berichten over overlijden, dankbetuiging, bijzetting, verstrooiing, jaardienst en in memoriam.

De familieberichten kunnen in kleur en in zwart-wit geplaatst worden. Ook bestaat de mogelijkheid een afbeelding toe te voegen aan een familiebericht. Via www.familieberichtenonline.nl kunt u zelf eenvoudig uw familiebericht samenstellen en doorgeven. Ook ziet u direct wat de kosten van het familiebericht zijn.

Voor ondernemers biedt de pagina met de familieberichten interessante mogelijkheden. Op deze pagina is ruimte gereserveerd voor commerci?le advertenties van uitvaartgerelateerde bedrijven zoals steenhouwers, uitvaartondernemingen en artsen. Mits de ruimte dit toelaat.

De afdeling familieberichten is per mail bereikbaar op werkdagen van 09.00-17.00 uur en op zondag van 13.00-17.00 uur.
Ons mailadres is: tctubantiafamilieberichten@wegenermedia.nl

Rubrieksadvertenties

Voor het opgeven van een rubrieksadvertentie kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum Rubrieks te Nijmegen

0900 - 674 38 36 (lokaal tarief)
of mailen met rubrieks.dagbladen@wegenermedia.nl
U kunt uw rubrieksadvertentie ook zelf invoeren op www.kleintjesmarkt.nl
Kleintjesmarkt is de landelijke site met regionaal bereik waar vraag en aanbod samen komen en waarop consumenten vinden, zoeken en kopen. Een plaats waar rubrieksadvertenties extra aandacht krijgen en meer respons opleveren. Alle rubrieksadvertenties die in de krant staan zijn op te vinden op kleintjesmarkt.nl

Zakelijk adverteren

Alles over zakelijk adverteren vindt u op http://twente.wegenermedia.nl