Volledig scherm

Als eerste naar de nieuwe vrolijke familiefilm Sing!

In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de zingende koala Buster Moon. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. De film wordt omlijst door meer dan 65 bekende muziekhits en een must-see voor de hele familie deze december.

Speciaal voor lezers van deze krant is er de mogelijkheid om de film als eerste te zien en dat voor maar € 7,50 inclusief 3d bril! Bestel dus snel je tickets voor deze exclusieve voorpremière op 4 december.

Buster is een eeuwige, beetje schurkachtige optimist en de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster houdt vooral van zijn theater en doet alles om deze te behouden. Hij krijgt nog een kans om zijn levenswerk nieuw leven in te blazen. Hij organiseert 's werelds grootste zangwedstrijd. Vijf grote zangers melden zich. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. Ieder heeft zo zijn eigen reden om mee te doen.
Deze vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje.

Filmsterren

Filmsterren als Matthew McConaughey, Reese Witherspoon en Scarlett Johansson spraken de Amerikaanse uitgave in. Maar ook de in de Nederlandse versie zult u veel bekende stemmen herkennen, onder meer van : Fedja van Huet, Chris Zeegers, Birgit Schuurman en Egbert Jan Weeber. Producent van deze grote vrolijk animatiefilm is Illumination, bekend van onder meer Despicable Me, Dr. Seuss’ The Lorax, en de populaire Minions.

Bestel je tickets via: www.tubantia.nl/sing